4 april 2012

godispåsar...



Till tjejfrukosten i lördags 
hade jag med mej 
små påsk-påsar med godis i. 
Perfekt om man bara vill 
ge bort något litet...

Inspirationen fick jag av Linda 
som har gjort jättefina påsar,
 mina blev dock lite enklare 
och så använde jag min dymo igen... 
lycka!


Jag fick några påsar över
vilket inte gjorde något. 
Då har vi påskhälsningen färdig
till nära & kära...!

9 kommentarer:

  1. Jättesöta påsar! Har cellofanpåsar som väntar på att fyllas men det blir liksom aldrig av. Kanske hinner jag det till i påsk.

    SvaraRadera
  2. Jättefina. Hoppas ni får en riktigt härlig påsk!

    SvaraRadera
  3. Jättefina!
    Jag tänker på min mamma varje gång du använder dynamon, hon är också tokig i sin men bara för praktiska saker, inte dekorativa....ska visa din blogg så kanske hon får lite nya idéer :)

    SvaraRadera
  4. Tack för de fina orden om klänningen jag sytt! Jag har bara sytt fast brodyrrundlarna med raksöm... vet ej hur de håller efter tvätt! Och spetsen har jag sprättat framtill på ett ställe då den blev vågig. Jag är aldrig nöjd med något sytt plagg till 100%. Vid närmare titt så borde jag ha klippt tyget så det följer prickarna men det var så lite kvar så det kunde jag inte! Men tack i alla fall trots skönhetsfelen! Får önska dig och din familj en glad påsk! Påsken är ju bland de mest betydelsefulla helgerna för en kristen! :-)

    SvaraRadera
  5. Smart idé och så fina! Här hemma har vi bunkrat upp med godis ifall att vi får någon påskgumma på besök!

    SvaraRadera
  6. Då var det snart dax IGEN! Kvasten är nu uppdaterad till en 2.0. Påskharen sitter bredvid. Även han uppdaterad till senaste version så here we come Blåkulla!! Önskar dig en kanon bra skärtorsdag ;-)

    SvaraRadera
  7. Vilken jätte mysig blogg du har =) Jag gillade dina påsar och min DYMO maskin används flitigt =) Skulle köpa nya band men det fanns inte längre, kassörskan undrade om jag inte skulle köpa mig en ny märkmaskin men jag sa att jag redan har en ny modern men gillar den gamla bättre, lite kul =) Hon specialbeställde band till mig, vill ju inte riskera att det inte går att få tag i fler sen så beställde tio rullar =)

    KRAM och titta gärna in hos mig...

    SvaraRadera

tack för att du lämnar en kommentar,
det förgyller min dag... ♥

Related Posts with Thumbnails