Idag är jag hemma med barn nummer två
som också har feber.
Medan han vilar i soffan framför tv:n
roar jag mej med att
göra egen tacco-krydda.
Utan massa tillsatt socker & stärkelse.
Katt-skeden åt jag själv med när jag var liten,
ofta är det fight bland barnen
om vem som ska få ha den.
För mej är den lite nostalgi,
såhär på tisdagen...
Ibland händer det att jag gör egen krydda... lika enkelt som att köpa egentligen!
SvaraRaderaJag har också bestick från barndomen och en fin tallrik som min mamma hade när hon var liten, ett fint minne eftersom min mamma inte finns längre...
Hoppas lille sjuklingen frisknar till snart och att du får en härlig dag trots vab
Kram Sandra
ohh så gott att göra egen krydda och krya på barn 2
SvaraRaderaHoppas ni alla får vara friska snart! Att göra egen tacokrydda har jag aldrig testat, men nu kanske det blir av!
SvaraRaderaHar faktiskt inte gjort egen taco krydda. Måste provas. Hoppas lite blir frisk snart och bacillerna försvinner från huset.
SvaraRaderaDet måste jag prova, låter spännande!
SvaraRaderaKrya på lillen... /Jennie
Har tänkt länge på att jag borde göra egen krydda. Är den lika god?
SvaraRaderaHa en superfin kväll! kram kram
Nej fy vad tråkigt. Det verkar aldrig släppa i år, men det har väl med kylan att göra. Vad har du i kryddan?
SvaraRaderaKram
Anneli
Gör oxå alltid egen taccokrydda, fy för den köpta, bara massa E-nummer, stärkelse o socker, heja hemmagjord krydda. Kramisar Tina
SvaraRaderaEn likadan sked hade jag när jag var liten :)
SvaraRaderaKniven ha dessvärre gått förbi då barnen äanvände den till palydoo och den ärjade...!
Fin blogg!
//Linda